Sulje X
slide3
slide1
slide2
slide4

Palveluksessasi

Olen Anu, Karjalasta kotoisin olevien tehdastyöläisvanhempieni ainoa lapsi. Moni paikkakunta ympäri Suomea on tullut tutuksi, kunnes saaristomaisema ja meri vetivät puoleensa Turkuun 30 vuotta sitten.

Toisen avioliittoni myötä purjehdus saapui elämääni, tuoden mukanaan kiitollisuutta, nöyryyttä ja kunnioitusta saada olla osana luomakuntaa. Oma huikea purjehdukseni omaan itseen ja kohti uutta uraa alkoi kun Life Coach Satu avasi minulle valmennuksen ihmeellisen voiman. Rakastamani työ, kolmisenkymmentä vuotta matkailualalla, oli muuttanut muotoaan. Ihmiseltä ihmiselle tekeminen oli muuttunut koneen jatkeena olemiseksi. Kiinnostukseni itsessäni tapahtuvasta prosessista valmennuksessa ohjasi minut koulutukseen Marika Borgin luokse Elämäntaidon Valmennusakatemiaan (International Coach Federationin akkreditoima koulutus). Nyt MB-Life Coachina pääsen palvelemaan ihmistä parhaalla mahdollisella tavalla, kannustamaan ja tukemaan ihmistä arjessaan ja työssään, kunnioittaen ja hyväksyen ihmiset erilaisuudessaan.

Arvoni ovat kiitollisuus, rakkaus, luottamus ja läsnä oleminen. Kiitollisena ei niinkään täydellisestä vaan täydestä elämästä. Rakkaus läheisiini rakkaus elämään, koiriemme hätkähdyttävä tapa muistuttaa hyväksynnän tärkeydestä rakkaudessa. Luottamus siihen, että ihminen itse tietää mikä hänelle on parasta. Tärkeänä koen läsnä olemisen itselleni, toisille ja tekemiselleni, huumoria ja hymyä unohtamatta.

Sydämellisesti tervetuloa valmennukseeni

Palveluksessasi, Anu