Sulje X
slide3
slide1
slide2
slide4

Seuraava KUKA MINÄ OLEN? -työpaja on 21.2.19. Lämpimästi tervetuloa! Voi hyvin!

Seuraava KUKA MINÄ OLEN? -työpaja on 10.09.18. Suurkiitos mielenkiinnostanne. Tervetuloa mukaan!

ITSETUNTEMUKSESTA APUA ARKEEN

"Jotka tulevat suorinta tietä, saapuvat tyhjin taskuin. Jotka ovat kolunneet kaikki polut, tulevat säihkyvin silmin, polvet ruvella, outoja hedelmiä hauraassa säkissään. Niin se ystäväni on, niin se on, että eksymättä et löydä perille" –Tommy Tabermann

Lämpimästi tervetuloa kotiini KUKA MINÄ OLEN? - työpajaan inspiroivassa ryhmässä innostumaan itsestä ja oivaltamaan muilta.

Työkaluna käytämme enneagrammi-itsetutkimusvälinettä, avain hyvinvointiin ja toimiviin ihmissuhteisiin.

Oheisena linkki, jossa pääset tekemään useamman enneagrammi testin http://www.enneagram.fi/testit/

Pakkaa mukaasi testitulokset, rehellisyyttä ja avoimuutta itseäsi kohtaan sekä sisäkengät, -tossut tai villasukat (missä vain parhaiten viihdyt)

Testien tulos saattaa olla hämmentävä, ristiriitainenkin. Ei hätää, se kuuluu matkan tekemiseen. Luottamuksellisessa vuorovaikutuksessa muiden kera syntyvät parhaimmat oivallukset. Enneagrammi ohjaa ymmärtämään ja hyväksymään oman persoonan ja vapautumaan yhä monipuolisempaan omien voimavarojen käyttöön. Havahduttaa huomaamaan hyvän, mutta myös henkisen kasvun mahdollisuudet. Vähintäänkin huomaamme mikä meitä yhdistää ja miten eroamme toisistamme.

Miksi tieto siitä KUKA MINÄ OLEN on tärkeää? Maailmamme muuttuu. Yhteiskunnassamme saamme enenevässä määrin itse vaikuttaa omaan työhömme, toimintatapoihimme. Siksikin omaan näkemykseemme luottaminen on tärkeää. Ennen kaikkea tärkeää on huolehtia ja tunnistaa kehonsa tarpeet, omat reaktiot, kyvyt, rajat, motiivit toimintamme takana. Kaikki tämä tukee hyviä vuorovaikutustaitoja, osaamme paremmin valita kulloiseenkin tilanteeseen rakentavan toimintatavan.

Aika ja paikka; to 15.3.2018 klo 17.00-20.00 Vanha Hirvensalontie 4 as 3, 20810 Turku

Hinta Eur30 sisältää työpajan, materiaalin, kahvi/tee. Laskun saat illan jälkeen lähettämäni sähköpostin yhteydessä.

Tervetuloa matkalle kiehtovaan moniulotteiseen itseen. (Paikkoja rajoitetusti, varmistathan mukaan pääsysi mahd. pian, kiitos)

Valoa päivääsi!
Anu

 

MINDFULNESS ENNEAGRAMMI KURSSI ITALIASSA 21 - 26.10.2016

Unohtumaton matka itsetuntemukseen Garda järven upeissa maisemissa, Salo’n Villa Arcadiossa.

Otamme käyttöön kaksi voimallista itsetuntemuksen välinettä - tietoisuustaidot (Mindfulness) ja persoonallisuustyypit (Enneagrammi).

Tutustumme enneagrammityyppeihin ja teoriaan. Mindfulness harjoitteet auttavat havainnoimaan ja tiedostamaan oman persoonallisuustyyppimme toimintatavat mielen, sydämen ja kehon tasolla. Itsetuntemus kasvaa hämmästyttävän paljon. Opimme ymmärtämään myös muiden tunteita, tapoja ja motiiveja paremmin. Ymmärrys tuo lisää myötätuntoa ja hyväksyntää pari-ja ihmissuhteisiimme. Olemme yhteydessä osanottajien kanssa jo ennen matkaa ja annamme ohjeet enneagrammitestin tekemiseen.

PÄIVÄOHJELMA

Aamunavauksessa keho, aistit ja mieli hereille. Mindfulness harjoitteet ja meditaatiot. Tutkimusmatka itseen enneagrammi tietouden avulla. Retkillä nautimme maan antimista, luonnosta, alueen perinteisistä herkuista, taiteesta ja historiasta kaikin aistein. Vierailemme mm. viini- ja oliivitilalla ja Gardone Rivierassa sijaitsevassa Vittorialessa, shoppailua ja patikointia unohtamatta.

Majoitus ylellisessä Villa Arcadiossa. Hotelli on entinen luostari, joka luo hienot puitteet hiljentymiselle. www.villaarcadio.it

OHJAAJINA TOIMIVAT

Eija Wager - mindfulness ja MBSR ohjaaja, enneagrammiohjaaja, master coach

Anu Beranger - enneagrammiohjaaja, onnellisuusvalmentaja, master coach

KURSSIPAKETIN HINTA 870 €

HINTAAN SISÄLTYY

Majoitus 4- tähden hotelli Villa Arcadiossa jaetussa kahden hengen huoneessa, aamiaiset ja kolme illallista hotellin ravintolassa, kuljetus Milano Malpensa lentokenttä - hotelli ja takaisin, enneagrammi ja mindfulness kurssit, mahdollisuus henkilökohtaiseen valmennukseen, Villa Arcadion emännän Jaana Nakarin opastus ja huolenpito.

HINTAAN EI SISÄLLY

Lennot, retket

Tapaaminen Milano Malpensan lentokentällä 21.10 aamupäivällä tai hotelli Villa Arcadiossa iltapäivällä

Lisätiedot ja ilmoittautumiset sähköpostilla

eija.wager@wager.fi tai anu@anuberanger.fi puh Eija Wager 050-66239

Kohtaamisia sydämestä sydämeen. Lämpimästi tervetuloa! Eija ja Anu