Sulje X
slide3
slide1
slide2
slide4

"...antamistasi työkaluista on todella ollut hyötyä, etenkin tuntiessani epäröintiä. Olen siis edelleen todella kiitollinen siitä, että aikoinaan löysin sinut netistä ja erityisesti kaikista keskusteluista, joiden myötä sain kiinni omasta intuitiostani ja sain selkeyttä yhteen elämäni suurimpaan valintaan. Olen itse asiassa useaan otteeseen miettinyt yhtä keskusteluamme sinun kanssa siitä, miten irti päästäminen antaa usein enemmän. Näin tässä juuri kävi "

.........................................................................................................

Nimimerkillä ”Kukka”

”Kiitos Anulle rinnalla kulkemisesta elon poluilla. Heitit lempeästi ilmaan kysymyksiä, joita pohtimalla matka eteni mahdottomasta mahdolliseen. Sain apua ja tukea ja löysin keskustelujemme edetessä raikkaita uusia myönteisiä ajatuspolkuja. Puhuimme kasvusta ja ihmisenä kehittymisestä arjen sanoin. Sain avullasi uusia toimintamalleja suhteessa lapsiini, äitiini ja sisareeni. Täysin yllättäen kehotuksestasi tilata hyvää, löytyi mies rinnalleni :). Kiitos välittävästä ilmapiiristä matkallamme! Oli ilo jakaa kanssasi niin murheen kuin ilon hetkiä ja havahtua myönteisempään, rakastavaan maailmankuvaan. Kaikki hyvä on tässä nyt. Kaikki hyvä on mahdollista. ”


Nimimerkillä ”voimia ja välineitä muutokseen”

”Hakeuduin Life coach -valmennukseen, koska kaipasin muutosta työuralleni, jonka koin jymähtäneen rutiineihin ja voimia syövän kaaoksen hallintaan: haaveekseni kirjasin ”löytää vielä työ ja ura, jossa kokisin onnistumisen tunteita ja hyvää oloa”.

Valmennuksen avulla sain kerta kerralta lisää keinoja ja välineitä tunnistaa omat voimavarani ja kulkea eteenpäin oivalluksen tiellä - tiellä, jolla haaveeni olisi saavutettavissa. Aina valmennuksen jälkeen jäi tunne, että ”miksen minä tätä aikaisemmin tajunnut” ja ”näinkö yksinkertaisilla muutoksilla oikeasti pystyn vaikuttamaan itseeni ja ympäristööni”. Jonkun piti opastaa minut oikealle tielle, jota nyt nöyränä, mutta satakertaa enemmän elämäniloa ja puhtia saaneena, kuljen. Olen jo aika pitkällä haaveeni toteutumista: se vaati vain hieman rohkeutta antautua hyvään ohjaukseen ja luottaa, että elämä kantaa ja minä itse olen muutoksen moottori, ei muut.

Kiitos Anu!”